Slavica Lazarević dipl. defektolog-oligofrenolog - Centar Novaković

Nevena Gavrić
master logoped

Sa zadovoljstvom predstavljamo našeg novog člana tima – Nevenu Gavrić, master logopeda.

Nevena je diplomirala kao defektolog – logoped na Fakultetu za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju u Beogradu 2016. godine. Nakon toga je stekla zvanje master logopeda na Visokoj školi socijalnog rada u Beogradu 2019. godine.

Nevenino radno iskustvo obuhvata rad u različitim ustanovama.

Njeno prvo iskustvo bilo je kao logoped-pripravnik u Domu zdravlja u Novom Sadu, konkretno u Razvojnom savetovalištu, Dečjoj bolnici, Kliničkom centru Vojvodine, od februara 2016. do novembra 2016. godine.

Nakon toga, radila je na Odeljenju Fonijatrije u Kliničkom centru Vojvodine u Novom Sadu od novembra 2016. do 2017. godine.

Radila je kao logoped u ŠOSO Milan Petrović u Novom Sadu od januara 2018. do aprila 2020. godine.

Kroz svoju karijeru, Nevena je aktivno radila na dodatnom usavršavanju i edukaciji kako bi unapredila svoje veštine.

Završila je i neuropsihološku edukaciju, dijagnostičke i terapijske procedure koje je organizovao REBT centar u Beogradu (oktobar 2017 – jun 2018, the Albert Ellis institute).

Prošla je stručno usavršavanje iz područja edukacijske kineziologije – Brain Gym 101, Move and Learn u Zagrebu u septembru 2019.

U maju 2023. godine, učestvovala je u sedmočasovnoj radionici „Procena i tretman mucanja kod dece i odraslih“ koju je organizovao Centar Terapika u Beogradu.

Nevena Gavrić donosi sa sobom stručnost, entuzijazam i posvećenost u radu. Njena kombinacija obrazovanja i praktičnog iskustva savršeno se uklopa u naš sistem vrednosti. Radujemo se zajedničkom radu sa Nevenom.