Kragujevac - Luja Pastera 16/5              Svilajnac - Kralja Petra Prvog 123

Kragujevac - Luja Pastera 16/5              Svilajnac - Kralja Petra Prvog 123

Posetite našu Facebook stranicu     Facebook         063 / 7793 - 197Slusalica

Posetite našu Facebook stranicu     Facebook         063 / 7793 - 197Slusalica

Kragujevac, Svilajnac
063 / 7793 - 197Slusalica

onama clanak2

O NAMA

Logopedski kabinet Novaković sa sedištem u Kragujevcu je prvi privatni logopedski kabinet u Kragujevcu i Svilajncu.
Osnivači Logopedskog kabineta Novaković su logopedi Nenad i Smiljka Novaković. Nenad i Smiljka su radne kolege, bračni par i roditelji četvorogodišnje devojčice.

U našem kabinetu radi tim stručnjaka logopeda i psihologa kao i stručni konsultanti somatoped pedagog. Ceo tim svojom stručnošću i iskustvom radi na postavljanju adekvatne dijagnostike i na organizovanju i realizovanju odgovarajućeg habilitaciono/rehabilitacionog procesa.

Logopedski tretmani se organizuju isključivo kao individualni i uz prisustvo roditelja. U većini dijagnostičkih i rehabilitacionih postupaka se koristi Digitalni logopedski set, a po potrebi se koriste i Logopedske sonde i Logofon.
Pored primene najsavremenijih instrumenata u našem kabinetu sprovodi se i reedukacija psihomotorike koju sprovode sertifikovani terapeuti.
Među retkima smo koji u tretmanu mucanja koriste svetski priznatu metodu Pasivnog izdaha.
Pored dijagnostike i tretmana, kao vid podrške, organizujemo i savetodavni rad sa roditeljima, vaspitačima, učiteljima i personalniim asistentima.
Posedujemo sertifikate Instituta za mentalno zdravlje i Instituta za eksperimentalnu fonetiku i patologiju govora. Članovi smo Udruženja logopeda Srbije.

Spoj iskustva, savremenog pristupa i najmodernijih logopedskih instrumenata je ono po čemu smo prepoznatljivi. U našem kabinetu se sprovodi dijagnostika i tretman kompletne govorno-jezičke patologije.

 


Ime i prezime **
E-mail **
Tekst poruke **

Ime i prezime **
E-mail **
Tekst poruke **

CENTAR ZA EDUKACIJU NOVAKOVIĆ

Kragujevac Svilajnac
Luja Pastera 16/5 Kralja Petra Prvog 123

 

 
063/77-93-197  SlusalicaF
info@logopednovakovic.rs
Posetite našu Facebook stranicu  FacebookF

 

Za sva dodatna pitanja, potrebne informacije, sugestije i
predloge stojimo Vam na raspolaganju.

linija footer   IkonicaUp 
Sva prava zadržana. Korisnici mogu preuzimati i štampati delove ili sadržaj ovog sajta isključivo za njihovu ličnu i nekomercijalnu upotrebu.
Svako objavljivanje ili redistribuiranje celog ili delova sajta www.logopednovakovic.rs u bilo kom obliku, je zabranjeno i podleže tužbi.

linija footer670    IkonicaUp 
Sva prava zadržana. Korisnici mogu preuzimati i štampati delove ili sadržaj ovog sajta isključivo za njihovu ličnu i nekomercijalnu upotrebu. Svako objavljivanje ili redistribuiranje celog ili delova sajta www.logopednovakovic.rs 
u bilo kom obliku, je zabranjeno i podleže tužbi.

linija footer320 IkonicaUp 
Sva prava zadržana. Korisnici mogu preuzimati i štampati delove ili sadržaj ovog sajta isključivo za njihovu ličnu i nekomercijalnu upotrebu. Svako objavljivanje ili redistribuiranje celog ili delova sajta www.logopednovakovic.rs u bilo kom obliku, je zabranjeno i podleže tužbi.

COPYRIGHT © 2016 LOGOPEDSKI KABINET NOVAKOVIĆ, KRAGUJEVAC, SVILAJNAC

DESIGN BY: Tatalović | WEB DESIGN BY: Manija Web Design

DESIGN: Tatalović | WEB DESIGN: Manija Web Design

DESIGN: Tatalović | WEB DESIGN: Manija Web Design