Kragujevac - Luja Pastera 16/5              Svilajnac - Kralja Petra Prvog 123

Kragujevac - Luja Pastera 16/5              Svilajnac - Kralja Petra Prvog 123

Posetite našu Facebook stranicu     Facebook         063 / 7793 - 197Slusalica

Posetite našu Facebook stranicu     Facebook         063 / 7793 - 197Slusalica

Kragujevac, Svilajnac
063 / 7793 - 197Slusalica

onama clanak2

O NAMA

Logopedski kabinet Novaković sa sedištem u Kragujevcu je prvi privatni logopedski kabinet u Kragujevcu i Svilajncu. Osnivači Logopedskog kabineta Novaković su logopedi Nenad i Smiljka Novaković. Nenad i Smiljka su radne kolege, bračni par i roditelji sedmogodišnje devojčice.

Specijalističke studije iz oblasti Rane intervencije završili su na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu i time objedinili klasična, savremena i multidisciplinarna teorijska i praktična znanja defektološke prakse za najraniji uzrast. Nakon završetka specijalističkih studija Nenad i Smiljka su postali prvi specijalisti defektologije u Kragujevcu, a među prvima u Srbiji.

Članovi našeg tima su logopedi, somatoped, specijalisti defektologije, psiholog, pedijatar i pedagog. Detaljna dijagnostika se sprovodi kroz rad našeg Savetovališta za rani razvoj, a kroz individualne tretmane se sprovodi habilitacioni/rehabilitacioni postupak.

Logopedski tretmani se organizuju isključivo kao individualni i uz prisustvo roditelja. U većini dijagnostičkih i rehabilitacionih postupaka se koristi Digitalni logopedski set, a po potrebi se koriste i Logopedske sonde i Logofon.

Pored primene najsavremenijih instrumenata u našem kabinetu sprovodi se i reedukacija psihomotorike koju vode sertifikovani terapeuti. Među retkima smo koji u tretmanu mucanja koriste svetski priznatu metodu Pasivnog izdaha.

Pored dijagnostike i tretmana, kao vid podrške, organizujemo i savetodavni rad sa roditeljima, vaspitačima, učiteljima i personalniim asistentima.

Posedujemo sertifikate Instituta za mentalno zdravlje i Instituta za eksperimentalnu fonetiku i patologiju govora. Članovi smo Udruženja logopeda Srbije i Društva defektologa Srbije.

Spoj iskustva, savremenog pristupa i najmodernijih logopedskih instrumenata je ono po čemu smo prepoznatljivi. U našem kabinetu se sprovodi dijagnostika i tretman kompletne govorno-jezičke patologije.

 


Ime i prezime **
E-mail **
Tekst poruke **

Ime i prezime **
E-mail **
Tekst poruke **

CENTAR ZA EDUKACIJU NOVAKOVIĆ

Kragujevac Svilajnac
Luja Pastera 16/5 Kralja Petra Prvog 123

 

 
063/77-93-197  SlusalicaF
info@logopednovakovic.rs
Posetite našu Facebook stranicu  FacebookF

 

Za sva dodatna pitanja, potrebne informacije, sugestije i
predloge stojimo Vam na raspolaganju.

linija footer   IkonicaUp 
Sva prava zadržana. Korisnici mogu preuzimati i štampati delove ili sadržaj ovog sajta isključivo za njihovu ličnu i nekomercijalnu upotrebu.
Svako objavljivanje ili redistribuiranje celog ili delova sajta www.logopednovakovic.rs u bilo kom obliku, je zabranjeno i podleže tužbi.

linija footer670    IkonicaUp 
Sva prava zadržana. Korisnici mogu preuzimati i štampati delove ili sadržaj ovog sajta isključivo za njihovu ličnu i nekomercijalnu upotrebu. Svako objavljivanje ili redistribuiranje celog ili delova sajta www.logopednovakovic.rs 
u bilo kom obliku, je zabranjeno i podleže tužbi.

linija footer320 IkonicaUp 
Sva prava zadržana. Korisnici mogu preuzimati i štampati delove ili sadržaj ovog sajta isključivo za njihovu ličnu i nekomercijalnu upotrebu. Svako objavljivanje ili redistribuiranje celog ili delova sajta www.logopednovakovic.rs u bilo kom obliku, je zabranjeno i podleže tužbi.

COPYRIGHT © 2016 LOGOPEDSKI KABINET NOVAKOVIĆ, KRAGUJEVAC, SVILAJNAC

DESIGN BY: Tatalović | WEB DESIGN BY: Manija Web Design

DESIGN: Tatalović | WEB DESIGN: Manija Web Design

DESIGN: Tatalović | WEB DESIGN: Manija Web Design